Om ultralydjordmor Bergen

Vi sikrer god kvalitet

Vår erfaring er at mange gravide har spørsmål om graviditet, fødsel og barseltid. Hos oss tar vi oss derfor god tid til både undersøkelse, svare på spørsmål og en god prat.

Er du urolig for at fosteret har sykdommer eller at noe ikke utvikler seg normalt? Vi har både lang erfaring, spesialisert utdanning og det beste utstyret for å avdekke om noe ikke er som det burde være. Dersom vi skulle finne noe som ikke er normalt vil vi sørge for at du raskt kommer til en spesialist ved et sykehus.

Vi har kort ventetid, og vil strekke oss langt for å møte dine behov. Vi møter deg både på dag- kveld, og i helgen om det passer best for deg.

Hei,

Jeg heter Marianne og har over 25 års erfaring som jordmor (ved Haukeland sykehus). Jeg har spesialisert meg på ultralyddiagnostikk for jordmødre ved NTNU i Trondheim og har siden 2009 jobbet ved avdeling for fostermedisin.

Hilde har jobbet som jordmor siden 2006, og har lang erfaring fra fødeavdeling. Hun har alltid vært spesielt interessert ultralyd, og tok i 2018 videreutdanning ultralyddiagnostikk for jordmødre ved NTNU. Siden har hun praktisert ved fostermedisinsk avdeling på Kvinneklinikken i Bergen.
Hun har også sertifisering for tidlig ultralyd fra The Fetal Medicine Foundation, og har i tillegg deltatt på kurs i regi av NTNU for spesialisering innenfor tidlig ultralyd.
Rull til toppen