Ultralyd fra uke 11-14

Ingen henvisning,  ingen ventetid og topp moderne utstyr

Hva kan man forvente på ultralyd i uke 11-14

En ultralyd i uke 12 er en vurdering av fosterets anatomiske utvikling.
Jeg ser om fostereutviklingen ser normal ut så langt i svangerskapet.Jeg viser frem fosteret i forståelige bilder og forklarer grundig de ulike bildene. Jeg henviser videre til sykehuset dersom noe aviker fra det normale.

Slik gjør vi ultralyd i uke 11-14

Man kan gjøre innvending eller utvendig ultralyd. Hvilke måte man velger er avhengig av hvor langt du har kommet i svangerskapet og hvordan fosteret ligger til rette når vi skal gjøre ultralyd. 

Ved utvendig ultralyd ligger du på en benk med magen bar. Det blir brukt en ultralydgele på huden for å få frem bilder. Denne undersøkelsen er helt smertefri. 

Ved innvendig ultralyd gjør man ultralyd gjennom skjeden. Dette er vanligvis ikke smertefullt men kan oppleves litt ubehagelig. I løpet av undersøkelse blir det tatt en rekke bilder og målinger. Dette ser du på en skjerm og du får med utskrift. 

Vi har topp moderne utstyr

Ser vi noe som kan tyde på avvik eller at fosteret trenger ekstra oppfølging blir du henvist til Kvinneklinikken. 

Vi holder høy Etisk Standard og følger helsedirektoratets retningslinjer for bruk av ultralyd i svangerskapet. 

Vi setter veldig pris på tilbakemeldinger, her er noen av dem

Susanne
Les mer
En fantastisk opplevelse❤️ Veldig koselig, imøtekommende og dyktig jordmor! Alltid like fornøyd hos Marianne🥰 Kan anbefales på det varmeste!
Elin-Christin
Les mer
Fantastisk dyktig jordmor som tok varmt i mot oss. Hun er grundig og tok seg god tid til å svare på spørsmål vi lurte på. Brukt henne to ganger nå og er kjempefornøyd! Anbefales på det sterkeste!
Catrin
Les mer
Veldig koselig og imøtekommende jordmor med hjertet for faget sitt. Utrolig herlig opplevelse som ble forsterket med tryggheten av en kunnskapsrik og forståelsesfull jordmor ❤️ Anbefales på det varmeste!

Start det tidlige samspillet i dag!

Rull til toppen